Позволяваме на 20 души да блокират 100 000 софиянци. Хората не

...
Позволяваме на 20 души да блокират 100 000 софиянци. Хората не
Коментари Харесай

Ревизоро: Позволяваме на 20 души да блокират 100 000 софиянци

„ Позволяваме на 20 души да блокират 100 000 софиянци. Хората не могат да отидат на работа и да заведат децата си на детска градина ”. Така екоминистърът Емил Димитров разяснява митинг ите в София. 

„ Нали имаме избори, естествен ред, по който държавното управление се избира. Последните избори са дали това систематизиране. Има хора, които не им харесва ръководството и желаят да има предварителни избори, ами в случай че отново не му хареса по-късно – до по кое време ще бъдем без ръководство? Това не би трябвало да се случва ", безапелационен е министърът на околната среда и водите. 

„ Смятам, че кметът на София като дава позволение за протест, би трябвало да разгласи ясно, че след приключването на даденото време, останалите поданици би трябвало да могат умерено да отидат на работа. Градът не може да спре ”, безапелационен е Димитров. По думите му държавното управление ще издържи мандата. 

Той разяснява и сериозно ниските равнища на част от язовирите у нас. „ Няма да позволи водна рецесия като тази в Перник. Като министър мое обвързване е да осигуря водата за питейно-битови потребности. Всички язовири, от които се точи по какъвто и да е мотив имат сериозен най-малко. Язовир Ястребино напълно скоро ще стигне до равнището, от което ще пазим водата единствено и само за жителите. Същото важи за Камчия, имаме вода за пиянство за 2 години, в случай че я пестим, а в Тича имаме за година и половина ", разясни екоминистърът. 

„ От началото  на годината изяснявам на земеделците, че би трябвало да намерят различни източници за напояване.  Ще преминем в режим единствено за питейно-битови потребности в съответните язовири. Гражданите на България ще имат вода, само че в случай че не падне дъжд ще има проблем със земеделците. Съчувствам им, само че би трябвало дъжд и сняг ”, разясни той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР